STEAUA-LUDOGOREŢ: Peste 100 de poliţişti acţionează pe traseele de deplasare ale suporterilor bulgari către Bucureşti

Peste 100 de poliţişti acţionează, în cursul zilei de marţi, pe traseele de deplasare ale suporterilor bulgari către Bucureşti, în vederea meciului dintre Steaua şi Ludogoreţ Razgrad, din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor,

149 afișări
Imaginea articolului STEAUA-LUDOGOREŢ: Peste 100 de poliţişti acţionează pe traseele de deplasare ale suporterilor bulgari către Bucureşti

STEAUA-LUDOGOREŢ: Peste 100 de poliţişti acţionează pe traseele de deplasare ale suporterilor bulgari către Bucureşti (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, pentru meciul de fotbal dintre echipele Steaua - Ludogoreţ, care va avea loc la ora 21.45, au fost vândute 2.500 de bilete suporterilor bulgari. Din Bulgaria sunt aşteptate, în Bucureşti, 20 de autocare şi mai multe autoturisme cu suporteri.

Optzeci şi cinci de poliţişti de la rutieră şi 29 de la ordine publică vor acţiona la nivelul judeţelor limitrofe graniţei cu Bulgaria, pe principalele artere de circulaţie şi în special pe DN 5 (Giurgiu - Bucureşti) pentru fluidizarea şi monitorizarea traficului rutier, astfel încât sosirea suporterilor din Bulgaria să se desfăşoare în deplină siguranţă.

De asemenea, 276 de poliţişti din cadrul DGPMB vor acţiona punctual, în Bucureşti, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice premergător şi pe durata manifestării sportive.

Steaua va întâlni echipa Ludogoreţ Razgrad, astăzi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 27 august, în Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici