Steaua nu riscă depunctarea pentru declaraţiile finanţatorului Gigi Becali - surse

Echipa Steaua nu riscă depunctarea pentru declaraţiile jignitoare făcute de finanţatorul Gigi Becali la adresa oficialilor grupării CFR Cluj, pentru că situaţia nu este o recidivă, au declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, surse din cadrul Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

1 afișare
Imaginea articolului Steaua nu riscă depunctarea pentru declaraţiile finanţatorului Gigi Becali - surse

Steaua nu riscă depunctarea pentru declaraţiile finanţatorului Gigi Becali - surse

"Acest caz se va deschide numai dacă vom primi o sesizare din partea clubului CFR Cluj sau din partea domnului Adalbert Kassai (n.r. - secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal, Adalbert Kassai). Steaua nu riscă depunctarea pentru că se află la prima abatere după noul regulament, care a intrat în vigoare în luna noiembrie 2007", a precizat sursa citată.

Articolul 52 din Regulamentul Disciplinar prevede că depunctarea unei echipe se poate face la a doua abatere.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, marţi, la Realitatea TV că federaţia nu se poate autosesiza în acest caz. "Acum un an şi jumătate s-a introdus în regulament articolul privind sancţionarea comportamentului jignitor. Cei de la CFR Cluj pot sesiza comisiile federaţiei, care se ocupă de aceste aspecte. Conform statutului, secretarul general al federaţiei se poate autosesiza atunci când este atacată Federaţia Română de Fotbal. În rest, pot fi sesizate comisiile de către cei care se simt lezaţi", a spus Lupescu.

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a precizat că nu va depune plângere împotriva finanţatorului clubului Steaua, Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici