Steaua: Peste 8.000 de pachete pentru meciurile din LC

FC Steaua a vândut peste 8.000 de pachete pentru meciurile din grupa H a Ligii Campionilor, a declarat, miercuri, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului bucureştean, Valeriu Argăseală .

1 afișare
Imaginea articolului Steaua: Peste 8.000 de pachete pentru meciurile din LC

Steaua: Peste 8.000 de pachete pentru meciurile din LC

Argăseală a menţionat că în perioada destinată vânzării de pachete către abonaţi, 19 septembrie - 22 septembrie, s-au vândut 7.158 de astfel de produse.

Pachetele pentru cele trei meciuri din Liga Campionilor costă 210 lei la peluze, 400 lei la tribuna II, 600 lei tribuna I, 900 lei tribuna 0 şi 1.200 lei la fotolii.

În zilele de 30 septembrie şi 1 octombrie, Steaua va scoate la vânzare biletele rămase pentru partida de pe teren propriu în compania echipei engleze Arsenal Londra, programată la data de 2 octombrie, programul caselor fiind înte orele 12.00 şi 16.00, duminică, şi între 12.00 şi 20.00, luni.

Preţul biletelor pentru meciul cu Arsenal este următorul: Peluze - 100 lei, Tribuna II - 200 lei, Tribuna I - 300 lei, Tribuna 0 - 400 lei şi Fotolii - 500 lei.

Pe de altă parte, Argăseală şi managerul sportiv Adrian Ilie au vizitat, miercuri după amiază, un fan club Steaua din Bacău.

"Mă bucur şi e normal ca Steaua să aibă suporteri în toată ţara. Membrii fan-clubului se află în faza de început, iar Steaua îi va ajuta pe viitor cu materiale promoţionale. Pereţii au multe poze, un tricou cu semnăturile jucătorilor. Am fost impresionat că suporterii au făcut diverse sortimente de pizza, care poartă numele jucătorilor", a declarat, agenţiei MEDIAFAX, Adrian Ilie, care, alături de Argăseală, a dat autografe şi a făcut poze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici