Steaua pierde cu Arsenal, scor 0-1

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, marţi seară, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul susţinut în compania formaţiei Arsenal Londra şi a înregistrat astfel al doilea eşec în grupa H a Ligii Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua pierde cu Arsenal, scor 0-1

Steaua pierde cu Arsenal, scor 0-1

Unicul gol al meciului a fost marcat de Robin van Persie, care a reluat o centrare a lui Adebayor de pe partea stângă, în minutul 76.

În minutul 7, Ionuţ Rada a înscris, însă golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În minutul 39, Clichy a centrat pe partea stângă, mingea a fost deviată de Petre Marin, portarul Zapata reţinând balonul puţin după linia porţii, dar fără ca arbitrul de centru sau tuşierul să observe acest lucru.

La meci au asistat aproximativ 14.000 de spectatori, dintre care 1400 de suporteri englezi la tribuna a doua. În câteva sectoare de la colţurile fiecărei tribune nu se afla niciun spectator.

La meci au fost aproape o sută de suporteri bulgari, membri ai fan clubului Arsenal de la Sofia.

Suporterii steliştii nu l-au mai huiduit la acest meci pe mijlocaşul Ovidiu Petre. În minutul 84, Romeo Surdu a fost înlocuit şi a ieşit de pe teren accidentat.

Tehnicianul Massimo Pedrazzini s-a aflat la primul meci ca antrenor în Liga Campionilor.

Este prima înfrângere a Stelei pe teren propriu, în cupele europene, în faţa unei echipe din Anglia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici