Steaua plăteşte pentru arbitri străini la trei meciuri

FC Steaua va plăti cheltuielile de cazare pentru brigăzile de arbitri străini la trei meciuri, Dinamo va plăti pentru două partide, iar FC Vaslui şi Rapid pentru câte o întâlnire, informează site-ul oficial al LPF.

144 afișări
Imaginea articolului Steaua plăteşte pentru arbitri străini la trei meciuri

Steaua plăteşte pentru arbitri străini la trei meciuri (Imagine: Shutterstock)

Meciurile pentru care s-a decis aducerea unor arbitri din străinătate sunt următoarele: Etapa 27-a: Steaua - FC Vaslui (plăteşte FC Steaua); etapa a 28-a: Rapid - Steaua (plăteşte FC Rapid); etapa a 29-a: Dinamo - Universitatea Cluj (plăteşte FC Dinamo); etapa a 30-a: Dinamo - CFR Cluj (plăteşte FC Dinamo); etapa a 33-a: Oţelul - FC Vaslui (plăteşte FC Vaslui); etapa a 33-a: Steaua - Dinamo (plăteşte FC Steaua); etapa a 34-a: CFR Cluj - Steaua (plăteşte Steaua).

Conform LPF, sumele vor fi achitate pentru plata cazării, plata meselor arbitrilor şi însoţitorului, baremul de arbitraj, transport dus-întors, asistent limba engleză şi maşină cu şofer la dispoziţie pe toata durata sejurului în România.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat, miercuri, propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) de aducere a unor arbitri străini la anumite partide din Liga I, a declarat preşedintele ligii Dumitru Dragomir, pentru MEDIAFAX. "Comitetul Executiv a aprobat astăzi propunerea Ligii de aducere a arbitrilor străini la anumite partide din Liga I. Nu vor fi toate partidele oficiate de străini, ci numai şapte până la finalul sezonului. Derbiurile vor avea la centru arbitri străini", a declarat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici