Steaua, primul club din România cu sistem propriu de vânzare a biletelor online

FC Steaua a devenit primul club din România care a implementat un sistem propriu de vânzare a biletelor online, suporterii echipei "roş-albastre" având posibilitatea să beneficieze de acesta la primul meci de după partida din turul doi preliminar al Ligii Europa, în compania formaţiei Ujpest FC.

16 afișări
Imaginea articolului Steaua, primul club din România cu sistem propriu de vânzare a biletelor online

Steaua, primul club din România cu sistem propriu de vânzare a biletelor online

Prima partidă la care va fi implementat noul sistem ar putea fi meciul din turul trei preliminar al Ligii Europa, dacă Steaua se va califica în dauna celor de la Ujpest şi dacă partida tur se va disputa pe teren propriu. În caz contrar, primul meci la care suporterii stelişti îşi vor putea achiziţiona bilete online va fi partida din etapa a II-a a Ligii I, în compania formaţiei CFR Cluj.

Suporterii echipei Steaua îşi vor putea alege locurile pe care le doresc din stadion şi posibilitatea de a primi biletele prin curierat sau de a le ridica de la o casă specială, amenajată la stadion.

Fanii vor avea posibilitatea să-şi cumpere bilete pentru oricare meci al Stelei, indiferent de perioada rămasă până la disputarea lui. Sistemul de vânzare a biletelor online nu va funcţiona însă cu trei zile înaintea disputării unui meci.

Clubul Steaua a anunţat că suporterii care doresc să-şi cumpere bilete online îşi pot procura şi un ticket card, un fel de "semi-abonament", doar pentru anumite meciuri.

Preşedintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală, a precizat că sistemul a fost implementat pentru ca suporterii să achiziţioneze mai uşor bilete la meciurile formaţiei "roş-albastre".

"Este o premieră în lumea fotbalului românesc distribuţia de bilete online. Este un produs care uşurează munca de achiziţionare a unui bilet. După discuţiile de pe forum, am hotărât să implementăm acest sistem. Este un sistem foarte sigur în care nimeni nu riscă", a spus Argăseală.

Posesorii de ticket card-uri vor beneficia şi ei de unele reduceri oferite de clubul Steaua, ca şi cei care au în proprietate un abonament pe întreg sezonul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici