STEAUA S-A CALIFICAT ÎN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR, după 2-2 cu LEGIA VARŞOVIA în manşa secundă a play-off-ului - GALERIE FOTO

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida cu Legia Varşovia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupele competiţiei graţie golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3). Fundaşul Vlad Chiricheş nu a făcut parte din primul "11" trimis în teren de antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

4076 afișări
Imaginea articolului STEAUA S-A CALIFICAT ÎN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR, după 2-2 cu LEGIA VARŞOVIA în manşa secundă a play-off-ului - GALERIE FOTO

STEAUA S-A CALIFICAT ÎN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR, după 2-2 cu LEGIA VARŞOVIA în manşa secundă a play-off-ului (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Radovici '27 şi Rzezniczak '90+4, pentru Ligia, respectiv Stanciu '7 şi Piovaccari '9 pentru Steaua.

min. 7, 0-1: Stanciu, aflat în interiorul careului, în partea stângă, a marcat cu un sut la colţul lung din unghi de 45 de grade, după o pasă primită de la Tănase;

min. 9, 0-2: Piovaccari a primit o pasă în careu de la Filip şi marcat cu un şut la colţul lung, după ce a întors în careu un fundaş a gazdelor;

min. 27, 1-2: Radovici a trimis cu capul mingea în poartă din 6 metri, după o centrare primită de pe partea stângă de la Wawrzyniak.

min. 90+4, 2-2: Rzezniczak a înscris cu un şut din careu după o fază prelungită de atac.

Cartonaşe galbene: Rzezniczak '81, Kuciak '85 / Filip '18, Georgievski '33, Stanciu '47, Bourceanu '60, Iancu '90+2

GALERIE FOTO

Au evoluat următoarele echipe:

Legia Varşovia: Kuciak - Bereszynski, Rzezniczak, Dossa Junior, Wawrzyniak - Vrdoljak, Furman (Zyro '75) - Kosecki, Radovici, Kucharczyk (Ojamaa '63) - Saganowski (Mikita '79). Antrenor: Jan Urban.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Popa, Stanciu (Ad. Cristea '59), Tănase (Tatu '72) - Piovaccari (Iancu '89). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

La Steaua, Vlad Chiricheş, jucător ce va fi transferat la Tottenham, nu a fost nici rezervă.

Arbitri: Pedro Proenca - Tiago Trigo, Bertino Miranda - Rui Tavares - Joao Capela, Hugo Miguel (toţi din Portugalia).

În meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână pe Arena Naţională din Bucureşti, Steaua şi Legia au terminat la egalitate, scor 1-1. Steaua va evolua astfel pentru a şaptea oară în grupele celei mai prestigioase competiţii europene.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va avea loc joi, de la ora 18.45, la Monaco.

LIVE TEXT

Minutul 90: FINAL. Steaua se califică în grupele LIGII CAMPIONILOR.

Minutul 90: Legia înscrie în minutul 4 al prelungilor, prin Rzezniczak.

Minutul 90: Filip are şansa de a înscrie pentru 3-1, dar trimite pe lângă poartă din şase metri.

Minutul 85: Piovaccari este faultat dur de Kuciak în afara careului. Portarul Legiei primeşte cartonaşul galben.

Minutul 79: Steaua a revenit în atac, însă nu reşeşte să fie periculoasă pentru poarta apărată de Kuciak.

Minutul 72: Tănase este scos de pe teren cu targa, fiind înlocuit de Leandro Tatu.

Minutul 71: Ocazie pentru Legia. Mingea lovită cu capul de Dossa trece peste poartă.

Minutul 65: Bourceanu centrează din lovitură liberă, Szukala se înalţă şi reia din unghi direct în braţele lui Kuciak.

Minutul 59: Schimbare la Steaua: Iese Nicuşor Stanciu, intră Adrian Cristea.

Minutul 55: Fanii polonezi îşi susţin frenetic echipa. Steaua nu reuşeşte să păstreze balonul.

Minutul 51: Ocazie pentru Legia: Gardoş respinge din nou în corner.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 45: Ocazie uriaşă pentru Steaua. Tănase primeşte pe partea stângă şi şutează puternic din opt metri, dar mingea trece puţin peste poartă.

Minutul 42: Ocazie pentru Legia. Furman şutează puternic de la aproximativ 25 de metri, dar Tătăruşanu reuşeşte să respingă.

Minutul 32: Legia continuă să atace poarta Stelei.

Minutul 27: GOL LEGIA. Acţiune pe partea stângă a echipei Legia, Wawrzyniak centrează lung în faţa careului, de unde Radovici înscrie cu o lovitură de cap.

Minutul 25: Suporterii echipei Legia aruncă diverse obiecte în teren, în momentul în care Bourceanu încearcă să execute o lovitură de la colţul terenului.

Minutul 20: Kucharczyk înscrie pentru Legia, dar golul este anulat pentru poziţie în afara jocului.

Minutul 9: STEAUA marchează din nou. Contraatac al Stelei, Piovaccari primeşte în dreapta, intră în careu, driblează un adversar şi trage din alunecare din câţiva metri.

Minutul 7: GOOL STEAUA! Nicuşor Stanciu înscrie din şapte metri la prima acţiune ofensivă a echipei lui Reghecampf. Tănase a trimis în careu pentru Stanciu, care a întors scurt un adversar şi a tras la colţul lung.

Minutul 1: A început prima repriză.

Echipele de start:

Legia Varşovia: Kuciak - Bereszynski, Rzezniczak, Dossa Junior, Wawrzyniak - Kosecki, Vrdoljak, Furman, Radovici, Kucharczyk - Saganowski. Antrenor: Jan Urban.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Popa, Stanciu, Tănase - Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Meciul va fi arbitrat de portughezul Pedro Proenca, care va fi ajutat la cele două linii de Tiago Trigo şi Bertino Miranda, în timp ce Rui Tavares va fi rezervă.

Asistenţii suplimentari pentru meciul de la Varşovia vor fi Joao Capela şi Hugo Miguel.

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici