Steaua şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, miercuri, pe teren propriu, în compania campioanei României, CFR Cluj, în derbiul etapei a XXVI-a a Ligii I.

76 afișări
Imaginea articolului Steaua şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1

Steaua şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1 (Imagine: Mediafax Foto)

Golul echipei Steaua a fost reuşit de Dayro Moreno, în minutul 54, în timp ce pentru CFR a punctat Emanuel Culio, în minutul 9.

Echipa CFR Cluj a deschis scorul în minutul 6, prin Emanuel Culio, jucătorul argentinian înscriind cu un şut la colţul lung, fără şanse pentru portatul formaţiei Steaua, Zapata.

În minutul 42, mijlocaşul Stelei, Florin Lovin, a primit cartonaş roşu pentru o intrare violentă la Culio.

Formaţia Steaua reuşeşte să restabilească egalitatea, scor 1-1, în minutul 54, prin Dayro Moreno, care a înscris cu un şut puternic de la marginea careului.

În minutul 73, fundaşul CFR-ului, Cristian Panin a primit al doilea cartonaş galben, pentru că a dat în minge după fluierul arbitrului, fiind eliminat de pe teren.

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a fost trimis în tribune în minutul 71, la indicaţiile arbitrului de rezervă Sebastian Colţescu.

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 2. Ogăraru, 3. D. Goian, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 20. Lovin, 30. Tiago - 10. D. Moreno (21. Ochiroşii '85), 28. B. Stancu (9. Semedo '62), 14. Toja - 35. Kapetanos (22. Pedriel '82). Antrenor Marius Lăcătuş.

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 4. Panin, 6. G. Mureşan, 15. Alcantara, 33. Pereira - 31. Dani - 16. D. Flores (77. Deac '68), 8. Peralta (7. Dubarbier '86), 19. Culio - 9. Traore (18. Viera '77), 17. Y. Kone. Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Ogăraru '38, Goian '49, D. Moreno '64, Stancu '84, Ochiroşii '90+2 / Pereira '10, Panin '31, '73

Cartonaşe roşii: Florin Lovin '42 / Panin '73

La meci au asistat aproximativ 20.000 de spectatori, printre care 200 de clujeni.

Galeria stelistă a afişat mai multe bannere: "Sunteţi un neam de idioţi", cu o săgeată îndreptată spre galeria clujeană; "În Sofroni Liga vă este locul", "Ce căutaţi aici?", "Pentru oameni ca voi s-a inventat Trianonul, pentru celelalte există Mastercard-ul", "Milităm pentru vindecarea Stelei de cancerul Becali", precum şi un mesaj în aromână pentru Gigi Becali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici