Steaua şi Dinamo vor arbitri străini, CCA spune că nu se poate

Finanţatorul FC Steaua Gigi Becali, a declarat agenţiei MEDIAFAX că va propune la următoarea Adunare Generală a LPF ca meciurile din Liga I să fie oficiate de arbitri străini, însă Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) răspunde că nu este posibil acest lucru.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua şi Dinamo vor arbitri străini, CCA spune că nu se poate

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin

De asemenea, FC Dinamo, prin preşedintele executiv Cristian Borcea, a solicitat aducerea unei brigăzi străine la derbiul cu Rapid din etapa a XV-a, programat duminică, de la ora 20.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Voi propune în următoarea Adunare Generală a LPF să fie aduşi arbitri străini. LPF are bani, noi, cluburile, putem plăti aceste servicii", a spus Becali.

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, a afirmat că se află în Portugalia şi nu este la curent sută la sută cu situaţia din Liga I, însă a adăugat că decizia de a nu mai aduce brigăzi din străinătate datează din vară şi aparţine FRF. "Mai multe nu pot comenta. A fost acuzat fiul meu pentru prestaţia de la Timişoara? Nu cunosc şi nu comentez până nu sunt în posesia tuturor datelor", a precizat Constantin pentru MEDIAFAX.

Mai multe cluburi au criticat vehement, în ultima vreme, prestaţiile arbitrilor la meciurile din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici