Steaua şi Energia Pandurii Tg. Jiu, victorii în meciurile de vineri la Cupa Bucureşti la handbal

Echipele de handbal masculin Steaua Alexandrion şi Energia Pandurii Târgu Jiu au obţinut victorii, vineri, în meciurile disputate în cea de-a doua zi a Cupei Bucureşti, organizată de CSM din Capitală.

222 afișări
Imaginea articolului Steaua şi Energia Pandurii Tg. Jiu, victorii în meciurile de vineri la Cupa Bucureşti la handbal

Steaua şi Energia Pandurii Tg. Jiu, victorii în meciurile de vineri la Cupa Bucureşti la handbal (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

În primul meci de vineri, Steaua Alexandrion Bucureşti s-a impus în faţa formaţiei HC Vaslui, cu scorul de 36-31 (16-14), iar câştigătoarea Challenge Cup din 2015, HC Odorhei, a cedat în faţa celor de la Energia Pandurii Târgu Jiu, cu 27-29 (16-15).

Joi, în prima zi a competiţiei amicale, Dinamo Bucureşti a învins Steaua Alexandrion Bucureşti, cu scorul de 34-25 (18-11), iar gazda turneului, CSM Bucureşti, s-a impus în faţa celor de la Energia Târgu Jiu, cu 35-28 (18-18).

Sâmbătă vor avea loc meciurile dintre Dinamo Bucureşti-HC Vaslui şi CSM Bucureşti-HC Odorhei, iar duminică este programat meciul pentru locurile 5-6 şi finalele.

Cele şase echipe participante la Cupa Bucureşti au fost împărţite în două grupe: Dinamo Bucureşti, Steaua Alexandrion Bucureşti şi HC Vaslui (grupa A), respectiv CSM Bucureşti, HC Odorhei şi Energia Pandurii Tg. Jiu (B).

Liga Naţională de handbal masculin va debuta în 23 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici