Steaua şi Larissa se luptă pentru Salim Toama de la Standard Liege

Cotidianul belgian Het Laatste Nieuws a scris, miercuri, că grupările Steaua Bucureşti şi Larissa sunt interesate de achiziţionarea mijlocaşului israelian Salim Toama, care evoluează în Belgia la Standard Liege.

9 afișări
Imaginea articolului Steaua şi Larissa se luptă pentru Salim Toama de la Standard Liege

Mijlocaşului israelian Salim Toama (dreapta) (Imagine: Mediafax Foto)

"De Toama se interesează atât Steaua, cât şi Larissa. Clubul grec părea să fie în pole position, dar şi Steaua şi-a exprimat interesul pentru mijlocaşul israelian. Foarte probabil, Toama nu va mai apărea în tricoul lui Standard din sezonul viitor. Toama vrea să plece de la Standard. Larissa o are adversară pe Steaua în cursa pentru jucător. Clubul care îl doreşte pe Toama trebuie să se înţeleagă mai întâi cu Standard, deoarece jucătorul mai are contract până la 30 iunie 2010. Standard a achitat vara trecută 1,5 milioane de euro pentru a-l lua pe israelian", a scris presa belgiană.

Toama, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la Liege în vara anului trecut, până atunci evoluând la echipele Hapoel Tel-Aviv, Maccabi Petah Tikva şi Kayserispor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici