Steaua va juca doar un meci fără spectatori

Comisia de Recurs a FRF a decis reducerea cu o etapă a sancţiunii impuse clubului Steaua de Comisia de Disciplină, de a organiza meciuri fără spectatori pentru două etape, ca urmare a incidentelor din Cupa României, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, directorul economic al FC Steaua, Valeriu Argăseală.

18 afișări
Imaginea articolului Steaua va juca doar un meci fără spectatori

Steaua va juca doar un meci fără spectatori (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Da, s-a redus la o etapă de suspendare, astfel că Steaua va juca fără spectatori doar la partida cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a XV-a a Ligii I", a precizat Argăseală.

Potrivit site-ului oficial al clubului Steaua, Comisia de Recurs a FRF a decis, de asemenea, în şedinţa de sâmbătă, reducerea amenzii de 70.000 de lei dictată de Comisia de Disciplină la 40.000 de lei.

FC Steaua anunţă că, începând de luni, se va restitui contravaloarea biletelor cumpărate pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş şi că persoanele care doresc să asiste la partida Steaua - CFR Cluj, din etapa a XVII-a, vor putea preda biletul achiziţionat pentru meciul cu Gaz Metan Medias şi vor plăti diferenţa de preţ, urmând să primeasca un tichet valabil pentru partida cu CFR.

Comisia de Disciplină a FRF a decis, vineri, să suspende dreptul cluburilor Rapid şi Steaua de a organiza meciuri cu spectatori pentru o etapă, respectiv două, ca urmare a incidentelor de la partida din sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana. De asemenea, clubul Rapid a primit o amendă de 40.000 de lei, în timp ce Steaua a fost penalizată cu 70.000 de lei.

Steaua a făcut apel la această decizie.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, pe arena "Valentin Stănescu", cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Rapid, în sferturile de finală ale competiţiei.

Partida a fost întreruptă timp de aproximativ zece minute, în prima repriză, după ce fanii stelişti au aruncat cu petarde în teren şi înspre tribuna oficială a stadionului. În minutul 11 al partidei, suporterii stelişti au început să arunce cu petarde, torţe şi beţe de la steaguri pe teren, arbitrul Alexandru Tudor luând decizia de întrerupere a meciului.

Jucătorii formaţiei Steaua au mers în dreptul sectorului ocupat de fani, pentru a le cere să nu mai arunce cu petarde, iar ulterior au intervenit forţele de ordine, care i-au evacuat pe fanii stelişti pe la Peluza I. Mulţi dintre susţinătorii echipei Steaua au fost loviţi de jandarmi în timpul evacuării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici