Steaua va oferi 400 de bilete liceenilor bucureşteni

FC Steaua va oferi, în cadrul unei campanii Fair-Play lansate înaintea meciului cu Bayern Munchen, contând pentru prima etapă a Ligii Campionilor, 400 de bilete elevilor din liceele bucureştene, informează site-ul oficial al grupării roş-albastre.

12 afișări
Imaginea articolului Steaua va oferi 400 de bilete liceenilor bucureşteni

Steaua va oferi 400 de bilete liceenilor bucureşteni (Imagine: Mediafax Foto)

Campania se va desfăşura în liceele din Municipiul Bucureşti până la sfârşitul anului şcolar şi are ca obiectiv principal conştientizarea de către tineri a pericolelor la care se expun atunci când recurg la manifestări violente pe stadioane sau în alte locuri publice, urmărind stabilirea unei comunicări directe cu liceenii. FC Steaua şi Jandarmeria Română le vor asigura elevilor protecţia şi transportul la meci.

"Prin intermediul acestei acţiuni, clubul Steaua accentuează ideea că mesajele sociale şi spiritul de fair-play sunt principalele arme ale cluburilor în lupta cu violenţa şi comportamentul nesportiv pe stadioane", a declarat preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală.

Lansarea campaniei va avea loc, marţi, începând cu ora 10.00, la Liceul Mircea Eliade, iar clubul Steaua va fi reprezentat de ambasadorul anti-rasism al FIFA în România, Bănel Nicoliţă.

Partida Steaua - Bayern Munchen, contând pentru prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici