Ştefan Demci, antrenor pricipal la echipa de rugby Dinamo, Cristian Hâldan secund

Directorul de imagine al secţiei de rugby a CS Dinamo şi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că Ştefan Demci şi Cristi Hâldan au fost numiţi antrenori ai echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

1 afișare

Demci va fi antrenor principal şi îl va înlocui pe Daniel Neaga, demis de conducerea clubului în urma înfrângerii suferite în partida cu Farul, scor 30-21 (17-9), disputată miercuri, la Buzău, în cadrul play-off-ului Diviziei Naţionale.

Cristian Hâldan este fratele fostului fotbalist dinamovist Cătălin Hâldan, decedat în 2000.

În urma partidei de miercuri, clasamentul play-off-ul-ul Diviziei Naţionale este următorul (primele patru echipe se califică în semifinalele campionatului): 1. Steaua - 60 de puncte, 2. Baia Mare - 49 de puncte, 3. Dinamo - 48 de puncte, 4. Farul Constanţa - 45 puncte, 5. Universitatea Cluj - 32 de puncte, 6. RCM Timişoara - 22 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici