Ştefan Mardare şi Emil Dică au semnat cu Rapid

Fotbaliştii Ştefan Mardare şi Emil Dică au semnat contracte cu FC Rapid pe o perioadă de doi ani şi jumătate, respectiv un an şi jumătate, din postura de jucători liberi, informează site-ul oficial al grupăriii giuleştene.

196 afișări
Imaginea articolului Ştefan Mardare şi Emil Dică au semnat cu Rapid

Ştefan Mardare şi Emil Dică au semnat cu Rapid (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Antrenorul formaţiei Rapid, Marian Rada, a declarat că încearcă să aducă jucători care au mai evoluat în trecut la echipa giuleşteană, de care are nevoie în momentele grele pe care care le traversează. "Au venit Ştefan Mardare şi Emil Dică, pentru că încerc să aduc nişte jucători care au mai jucat la Rapid, care ştiu ce înseamnă Rapidul, care au simţit ceva pentru Rapid şi vor să dea o mână de ajutor în momentele grele. De astfel de caractere avem nevoie", a spus Rada.

Ştefan Mardare a ajuns deja în cantonamentul echipei din Spania, urmând ca Emil Dică să plece joi, cu o cursă de pe Aeroportul Internaţional Otopeni, în jurul orei 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici