Ştefan Nanu şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti

Tehnicianul Ştefan Nanu şi-a reziliat, joi, contractul cu gruparea Petrolul Ploieşti, de comun acord cu conducerea, după ce a ocupat funcţia de antrenor principal doar la cinci partide.

1 afișare

Ştefan Nanu regretă că nu a reuşit să aibă rezultate mai bune la Petrolul şi anunţă că două echipe i-au oferit un post de antrenor principal. "Am decis de comun acord că este mai bine să părăsesc banca Petrolului. Nu reproşez nimic conducerii sau jucătorilor. Cât timp am fost eu antrenor, Petrolul a avut cea mai grea perioadă de meciuri. Atât s-a putut în acest moment, îmi pare rău că nu am reuşit mai mult şi nu am găsit o punte comună între cele trei segmente ale clubului, conducerea administrivă, banca tehnică şi jucători. Asta e viaţa antrenorului, nu este o deziluzie pentru mine. Am două oferte de a antrena pe care o să le analizez şi o să decid zilele următoare", a spus Ştefan Nanu, pentru MEDIAFAX.

Directorul general al clubului Petrolul Ploieşti, Eduard Alexandru, a precizat că nu se ştie încă cine va fi noul antrenor al echipei prahovene. "Am reziliat contractul cu antrenorul Ştefan Nanu. Principalul motiv fiind că echipa nu a realizat acel salt valoric pe care îl aşteptam. Nu avem ce să-i reproşăm lui Nanu. A fost o încercare temerară din partea lui că a preluat echipa la finalul sezonului, în următoarele zile ne vom hotărî cine va fi noul antrenor", a precizat Eduard Alexandru.

Ştefan Nanu a preluat conducerea echipei Petrolul Ploieşti la 3 noiembrie. În cele cinci meciuri în care a fost condusă de Nanu, echipa Petrolul a obţinut două victorii şi un egal şi a înregistrat două înfrângeri. Sub conducerea lui Nanu, Petrolul a reuşit singurele victorii din deplasare, dar a suferit şi prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon.

Echipa Petrolul Ploieşti are programat primul antrenament din 2008 la data de 10 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici