Ştefan Radu a ieşit din anonimat. Şi-a făcut cont de Instragram: ce jucători români urmăreşte

  • Ştefan Radu (33 de ani) şi-a făcut cont de Instagram
  • Fundaşul român era singurul jucător al echipei Lazio care nu avea profil pe site-ul de socializare
  • Ştefan Radu urmăreşte doi foşti jucători români pe Instagram, Cristian Chivu şi Ionel Dănciulescu
144 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu a ieşit din anonimat. Şi-a făcut cont de Instragram: ce jucători români urmăreşte

Sursa foto: profimedia

Ştefan Radu a spart gheaţa pe Instagram. Fundaşul român era singurul jucător de la echipa Lazio care nu avea cont pe nicio reţea de socializare. 4 poze a postat până acum, toate în aceeaşi zi şi în acelaşi tricou. Imaginile fotbalistului reprezintă momente importante din cariera lui la gruparea din Roma, acolo unde evoluează de 12 ani. 

Câştigarea Cupei Italiei, după victoria în faţa echipei Atalanta în mai 2019, sau a Supercupei în 2017 sunt o parte dintre pozele postate de Radu pe Instagram. 

Fundaşul a adunat în doar 8 zile aproape 14 mii de followers. În plus, Ştefan Radu are şi el preferaţii lui. Cristian Chivu şi Ionel Dănciulescu sunt jucătorii români urmăriţi de veteranul echipei Lazio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Stefan (@26stefanradu) on

May 17, 2020 at 1:43pm PDT

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici