Ştefan Radu a participat la sărbătorirea a 40 de ani de la câştigarea primului titlu de Lazio Roma

Fundaşul echipei Lazio Roma Ştefan Radu a participat, luni seară, pe Stadio Olimpico, la sărbătorirea a 40 de ani de la câştigarea primului titlu de campioană de către formaţia italiană.

41 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu a participat la sărbătorirea a 40 de ani de la câştigarea primului titlu de Lazio Roma

Ştefan Radu (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

În prezenţa a aproximativ 65.000 de spectatori, clubul Lazio Roma a organizat un triunghiular între echipa campioană din 1974, cea care a câştigat titlul în Serie A în 2000 şi formaţia care în 1987 a evitat retrogradarea în liga a treia, deşi a început sezonul cu o penalizare de nouă puncte, informează site-ul goal.com.

Pe lângă Ştefan Radu, din actuala echipă a lazialilor au mai participat Keita Balde şi Cristian Ledesma.

Pe teren s-au aflat foste glorii ale clubului italian, precum Giuseppe Wilson, Giuseppe Signori, Angelo Peruzzi, Giancarlo Marini, Domenico Caso, Ruben Sosa, Stefano Di Chiara, Dejan Stankovici, Roberto Mancini, Alen Boskici, Sinisa Mihajlovici, Alessandro Nesta, Massimo Oddo, Luca Marchegiani, dar şi fiul lui Giorgio Chinaglia, marcatul golului decisiv care a adus primul titlu al grupării romane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici