Ştefan Radu, în atenţia FC Barcelona pentru a-l înlocui pe Abidal

Gruparea FC Barcelona este în căutarea unui jucător de bandă stângă, în locul francezulu Eric Abidal, care este indisponibil după ce i-a fost descoprită o tumoare la ficat, şi are de ales de pe o listă cu patru fotbalişti, pe care figurează şi Ştefan Radu de la Lazio, informează site-ul fichaes.net.

18 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu, în atenţia FC Barcelona pentru a-l înlocui pe Abidal

Ştefan Radu, în atenţia FC Barcelona pentru a-l înlocui pe Abidal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Barcelona ar putea primi o dereogare pentru a transfera imediat un jucător în locul lui Abidal. Alături de Radu, în atenţia catalanilor mai sunt italianul Andrea Dossena, 29 de ani, de la Napoli, şi brazilianul Emerson, 25 ani, de la Lille, cel de-al patrulea jucător nefiind precizat.

"Ştefan Radu, fundaş polivalent de 24 de ani care joacă pentru Lazio, poate evolua atât ca central cât şi pe partea stângă a apărării. Aceste calităţi îl recomandă ca o posibilă soluţie", a notat site-ul spaniol, în descrierea românului.

Fundaşul francez al echipei FC Barcelona, Eric Abidal, va fi operat, joi, pentru a i se îndepărta tumoarea de la ficat, şi, potrivit presei spaniole, jucătorul nu va mai evolua în acest sezon, în care echipa catalană luptă pe trei "fronturi": campionat, Cupa Spaniei şi Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici