Ştefan Radu: Lazio va deveni o echipă foarte mare dacă rămânem uniţi

Fundaşul Ştefan Radu, căpitanul echipei Lazio la meciul cu Udinese, scor 2-1, din prima etapă a campionatului Italiei, a declarat că dacă jucătorii vor rămâne uniţi, formaţia lazială va obţine rezultate importante, informează presa italiană.

127 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu: Lazio va deveni o echipă foarte mare dacă rămânem uniţi

Ştefan Radu (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Tot lotul este important, nu doar cei 11 care intră în teren. Dacă rămânem uniţi ca până acum, Lazio va deveni o echipă foarte mare. Victoria cu Udinese este foarte importantă. Rezultatul nu reflectă realitatea din teren, am ratat multe ocazii. Acum urmează meciul cu Juventus, i-am studiat, ştim cum joacă. Dacă rămânem concentraţi, putem obţine un rezultat bun", a declarat Radu.

Fundaşul Ştefan Radu a fost căpitan şi integralist în meciul câştigat de Lazio Roma, scor 2-1, cu Udinese, duminică seară, în prima etapă din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici