Ştefan Radu, titular în partida cu Fiorentina - presă

Agenţia italiană de presă Agi a anunţat că fundaşul Ştefan Radu va fi titular în partida pe care echipa Lazio Roma o va disputa, miercuri, în deplasare, cu formaţia AC Fiorentina, la care este legitimat atacantul Adrian Mutu, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Cupei Italiei.

1 afișare
Imaginea articolului Ştefan Radu, titular în partida cu Fiorentina - presă

Ştefan Radu, titular în partida cu Fiorentina - presă

Agi notează că antrenorul Delio Rossi va fi nevoit să-l titularizeze pe Radu deoarece brazilianul Sanchez Emilson Cribari este suspendat, francezul Mobido Diakite este în continuare accidentat, iar Guglielmo Stendardo a fost împrumutat până la vară la Juventus Torino.

Internaţionalul român urmează să facă pereche în centrul defensivei laziale cu Sebastiano Siviglia.

Echipa probabilă a lazialilor pentru partida cu Fiorentina este următoarea: Muslera - Behrami, Siviglia, Şt. Radu, Kolarov - Mudingayi, Baronio, Mutarelli - Mauri - Bianchi, Pandev. În tur, Lazio a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

Fundaşul Ştefan Radu va efectua, luni seară, vizita medicală la Lazio, gruparea la care va evolua până în vară, sub formă de împrumut de la Dinamo. Lazio are opţiune pentru cumpărarea jucătorului din vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici