Ştefan Stoica: A contat că am jucat 11 contra 9

Antrenorul Ştefan Stoica a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a contat foarte mult faptul că partida Dinamo - Internaţional Curtea de Argeş, scor 0-1, s-a jucat unsprezece contra nouă, după ce arbitrul Teodor Crăciunescu i-a eliminat pe Dragoş Grigore şi Gabriel Tamaş.

11 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: A contat că am jucat 11 contra 9

Ştefan Stoica: A contat că am jucat 11 contra 9 (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt fericit că am reuşit să plecăm cu trei puncte de la Bucureşti contra echipei cu care am fost în luptă toată viaţa ca jucător. A contat că am jucat 11 contra 9, dar până în minutul 14 nu cred că Dinamo a ajuns în careul nostru. Nu ştiu care era rezultatul dacă jucam 11 la 11, dar noi am venit să luptăm. Mă aşteptam ca Dinamo să pună presiune, pentru că în jocul trecut mi s-a părut o echipă foarte puternică. Ei au crezut toată săptămâna că venim cu o echipă defensivă şi au încercat cu intimidări, iar aici au greşit", a spus Stoica.

Ştefan Stoica a precizat că, deşi a câştigat, jucătorii săi nu sunt încă pregătiţi pentru Liga I.

"Am jucat cu doi jucători de 18 ani la mijloc şi au demonstrat că sunt de valoare. Am văzut o echipă a Internaţionalului care nu e foarte bună, dar are o preocupare pentru joc. Mă bucur că am câştigat şi nu mă dau pe mine afară. Jucătorii mei nu sunt încă pregătiţi pentru Liga I. E o diferenţă mare între rezistenţa de joc şi cea de antrenament, iar odată cu meciurile care vor veni o să schimbăm şi viteza", a menţionat antrenorul.

Tehnicianul echipei argeşene a susţinut că absenţa spectatorilor la meciul cu Dinamo a fost importantă, pentru că publicul nu a creat presiune. "Pentru noi e frumos fără spectatori, pentru că nu am avut presiune şi că am plecat cu trei puncte de la Dinamo", a mai spus Stoica.

Referindu-se la meciul pe care Internaţional Curtea de Argeş îl va susţine etapa viitoare, contra echipei Gaz Metan Mediaş, Ştefan Stoica a spus: "Mediaşul este o echipă care are automatisme şi tot timpul aceste formaţii sunt foarte periculoase".

Echipa Internaţional Curtea de Argeş a obţinut prima victorie din istoria clubului în Liga I, după ce s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei Dinamo, prin golul marcat de Florin Popa, în minutul 56, într-o partidă în care gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a evoluat în dublă inferioritate numerică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici