Ştefan Stoica: Sunt convins că Gloria Buzău nu va retrograda

Tehnicianul Ştefan Stoica s-a declarat, joi, convins de faptul că Gloria Buzău va deveni o echipă puternică şi nu va retrograda.

3 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Sunt convins că Gloria Buzău nu va retrograda

Ştefan Stoica: Sunt convins că Gloria Buzău nu va retrograda

"Pun pariu că Gloria nu va retrograda. Echipa e pe drumul cel bun, va juca din ce în ce mai bine, în curând vor veni şi rezultatele. Gloria e acum un club care stă bine financiar, în iarnă ne vom întări, vom face o pegătire ca la carte, iar Gloria va deveni o echipă puternică. Ar fi păcat ca un oraş cum e Buzăul să nu aibă echipă în Liga I. Avem spectatori mai mulţi ca în alte oraşe, stadionul arată bine, trebuie să fim optimişti", a spus Ştefan Stoica.

Secundul lui Stoica, Vasile Mănăilă, a afirmat că şi el crede că Gloria Buzău se va menţine în Liga I. Mănăilă a nominalizat şi echipele despre care crede că vor retrograda: Universitatea Craiova, Farul Constanţa, Dacia Mioveni şi Universitatea Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici