Ştefan Stoica: Universitatea Craiova va avea un cuvânt greu de spus în viitorul campionat

Antrenorul Ştefan Stoica a declarat, miercuri seara, după meciul amical pierdut de formaţia sa, Gloria Buzău, cu scorul de 0-1, în faţa Universităţii Craiova, că echipa olteană va avea un cuvânt greu de spus în viitoarea ediţie de campionat.

51 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Universitatea Craiova va avea un cuvânt greu de spus în viitorul campionat

Ştefan Stoica: Universitatea Craiova va avea un cuvânt greu de spus în viitorul campionat (Imagine: Mediafax Foto)

"Craiova joacă foarte bine. Îmi place foarte mult, va avea un cuvânt greu în campionat şi îi doresc să se califice în cupele europene. Cât despre Gloria mea, pot spune că suntem în cautare. Ne vom antreana atât cât este necesar să atingem obiectivul, salvarea de la retrogradare, şi sunt convins că vom reuşi, pentru că aceşti copii sunt buni, însă trebuie să lucrăm cu ei", a spus Stoica.

În schimb, tehnicianul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, susţine că echipa sa mai are unele probleme în defensivă. "Suntem pe drumul cel bun. Mai avem însă de pus la punct acele mici găuri din apărare. Până la meciul cu Poli Iaşi le vom rezolva. În general, a fost un meci bun. Sunt mulţumit de prima repriză, însă în partea a doua, odată cu schimbarile, am scăzut puţin turaţia. Apoi a intervenit şi oboseala, pentru că am făcut antrenament şi dimineaţa" a afirmat Napoli.

Gloria Buzău a pierdut cu 0-1 partida cu Universitatea Craiova, disputată cu prilejul inaugurării instalaţiei de nocturnă a Stadionului Municipal din Buzău. Singurul gol al meciului a fost marcat de Baird, în minutul 20.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici