Ştefan Stoica va antrena echipa Internaţional Piteşti

Tehnicianul Ştefan Stoica va pregăti echipa Internaţional Piteşti, din liga secundă, după ce antrenorul Liviu Ciubotariu a demisionat.

14 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica va antrena echipa Internaţional Piteşti

Ştefan Stoica va antrena echipa Internaţional Piteşti

După ce a învins pe Dacia Mioveni în Cupa Romţniei, antrenorul Liviu Ciubotariu a părăsit echipa. "Mi-a spus că este nevoie de un şoc la echipă, deoarece în ultimile trei etape a pierdut de tot atâtea ori. Ne-am despărţit pe cale amiabilă", a declarat patronul Interului, Benone Lazăr.

În locul lui Ciubotariu a fost numit antrenor principal Ştefan Stoica şi "secund" Nae Ungureanu. "Am venit cu inima deschisă la Piteşti, pentru a face o echipă competitivă. De la Buzău am ieşit pe uşa din dos, iar acum vreau să facem aici o echipă puternică bazată pe muncă şi disciplină. În urmă cu două săptămâni am avut o ofertă din Grecia pe care am refuzat-o, deoarece consider că 15 ani petrecuţi în străinătate îmi ajung. În câteva zile ne vom întregi echipa tehnică", a spus noul antrenor al Interului, Ştefan Stoica.

Conducerea FC Internaţional l-a legimat pe mijlocaşul Constantin Schumacher, precum şi pe doi tineri jucători africani. Este vorba de ivorianul de 19 ani Donbia Brahima şi juniorul din Mali N’Dide Mahamadu. Ambii jucători au fost achiziţionaţi gratis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici