Stefanos Tsitsipas a fost eliminat de la Indian Wells de către adolescentul Felix Auger-Aliassime

Jucătorul de tenis Stefanos Tsitsipas, locul 10 ATP, a fost eliminat în turul al doilea de la Indian Wells, fiind învins de canadianul în vârstă de 18 ani Felix Auger-Aliassime, locul 58 ATP.

242 afișări
Imaginea articolului Stefanos Tsitsipas a fost eliminat de la Indian Wells de către adolescentul Felix Auger-Aliassime

Stefanos Tsitsipas a fost eliminat de la Indian Wells de către adolescentul Felix Auger-Aliassime

Canadianul de doar 18 ani Felix Auger-Aliassime a reuşit probabil cea mai importantă victorie de până acum a carierei, după ce l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas, recent intrat în Top 10 ATP, scor 6-4, 6-2, calificându-se astfel în turul trei al turneului din California.

"Nu ştiam exact la ce să mă aştept. În mod cert, nu m-am aşteptat să câştig în maniera pe care am făcut-o. Dar am crezut în mine, am reuşit să-mi impun stilul de joc, aşa cum am făcut şi în primul tur, şi asta a fost tot", a spus canadianul, după meci.

Datorită acestei prime victorii contra unui jucător din Top 10 ATP, adolescentul are şansa de a ajunge în turul patru, acolo unde-l va întâlni pe japonezul Yoshihito Nishioka, care a reuşit, de asemenea, o surpriză şi l-a eliminat pe jucătorul aflat pe locul 21 ATP, Roberto Bautista Agut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici