„Stejarii” naţionalei de rugby inaugurează sâmbătă „Arcul de Triumf” cu partida împotriva Argentinei

  • Naţionala de rugby a României va disputa meciul cu Argentina, de sâmbătă 3 iulie, ora 21:00, pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf din Bucureşti.
  • Disponibilitatea arenei de a găzdui partida test World Rugby de sâmbătă a fost confirmată.
581 afișări
Imaginea articolului „Stejarii” naţionalei de rugby inaugurează sâmbătă „Arcul de Triumf” cu partida împotriva Argentinei

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ucraina, echipa care s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2020, şi care folosea stadionul din Bucureşti ca bază de antrenament, a anunţat că se va deplasa direct la Roma şi nu va mai reveni în România.

Stejarii se întorc astfel acasă, după trei ani, ultimul meci disputat aici fiind în 2017, partida cu Tonga, după care stadionul a intrat în proces de reconstrucţie.

Acestă partidă dintre România şi Argentina înseamnă practic inaugurarea oficială a noului stadion Arcul de Triumf cu un eveniment sportiv.

“Va fi un meci greu, toată lumea ştie cine este Argentina, nu degeaba e în Top 10 mondial, vor veni să joace, să ne arate că sunt cei mai buni, că au bătut Noua Zeelandă, nu o să ne lase nicio şansă, sunt foarte jucăuşi pe treisferturi şi puternici pe grămadă. Noi ne propunem să fim o echipă în primul rând, să nu cedăm nimic, să ne ridicăm la nivelul lor pentru că o să ne vadă echipa cea mai mică, bineînţeles. Este o partidă în care trebuie să ne depăşim, să credem în noi şi să demonstrăm că suntem o echipă, aşa cum am mai spu. Atu-ul nostru este grămada, suntem puternici în moluri, trebuie să ne jucăm foarte bine punctele forte pe care le avem. În plus suntem fizici, avem un joc fizic, trebuie să rămânem aşa şi să nu intrăm în jocul lor, să nu-i lăsăm să ne alerge mult, trebuie să placăm şi mai ales să punem puncte pe tabelă de câte ori avem şansa”, a declarat Andre Gorin, căpitanul Stejarilor.

”Argentina este o echipă cu o grămadă mai puternică decât a Georgiei şi cu jucători pe treisferturi cu calităţi excelente. Să nu uităm că în urmă cu câteva luni, Argentina a învins Noua Zeelandă şi a terminat de două ori la egalitate cu Australia. Sper ca jucătorii noştri să înveţe mult din această experienţă. Nu sunt meciuri de calificare, dar sunt meciuri împotriva a două echipe puternice şi vreau să văd cum se comportă jucătorii în partide de acest nivel’, a declarat Andy Robinson, antrenorul României.

“Vreau să le mulţumesc tuturor suporterilor care au înţeles momentul deosebit şi au aşteptat. Dacă de dimineaţă eram siguri că vom juca pe Dinamo, la ora 11.00 au sosit primele crâmpeie de speranţă. Acum, după-amiază, avem şi confirmarea oficială. Vom inaugura Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf cu Argentina. Doresc să le mulţumesc celor de la Federaţia de Fotbal şi celor de la MTS pentru sprijin”, a precizat şi preşedintele FRR, Alin Petrache.

Biiletele pentru meciul România – Argentina se pot achiziţiona online pe bilete.ro şi fizic, în reţeaua partenerilor bilete.ro. De asemenea, se vor pune bilete în vânzare şi la casieriile de la Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf, urmând ca în ziua meciului, numărul punctelor de vânzare să fie suplimentat tocmai pentru a da posibilitatea tuturor suporterilor să-şi achiziţioneze bilete.

Federatia Romana de Rugby oferă suporterilor care vor veni la meci posibilitatea de a efectua testul antigen chiar la stadion, în cadrul unui centru mobil, preţul acestuia fiind de 30 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici