Stelea: Am acceptat să fiu secund la naţională, nu aş fi fost de acord să fiu antrenor de portari

Portarul echipei FC Braşov, Bogdan Stelea, a declarat, joi seară, la Sport.ro, că a acceptat oferta noului selecţioner Răzvan Lucescu de a deveni antrenorul secund al primei reprezentative a României.

16 afișări
Imaginea articolului Stelea: Am acceptat să fiu secund la naţională, nu aş fi fost de acord să fiu antrenor de portari

Stelea: Am acceptat să fiu secund la naţională, nu aş fi fost de acord să fiu antrenor de portari

"Am acceptat propunerea lui Răzvan de a-i fi secund. Mă voi alătura naţionalei din vară, până atunci voi continua să joc la Braşov, dar îmi doresc foarte mult să fiu pe banca tehnică la meciul cu Lituania. Din vară mă voi retrage şi mă voi concentra doar la echipa naţională. După perioada de la naţională, vreau să urmez exemplul lui Gabi Balint şi să ajung principal", a spus Stelea.

El a subliniat că Lucescu nu i-a propus postul de antrenor cu portarii. "Nu sunt antrenor cu portarii pentru că nu asta mi-a propus Răzvan. El mi-a propus să fiu secund şi asta îmi doream şi eu. Oricum nu aş fi acceptat să fiu doar un antrenor de portari, pentru că vreau mult mai mult decât asta. Vreau să antrenez şi eu pe viitor o echipă, ăsta e obiectivul meu principal. E greu de refuzat o astfel de ofertă", a precizat Bogdan Stelea.

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost numit, miercuri, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, după ce membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au validat propunerea făcută de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici