Steliştii au dat năvală la biletele pentru meciul cu Galatasaray

Peste 1.000 de suporteri au fost prezenţi, joi la prânz, la deschiderea caselor de bilete ale stadionului Steaua, pentru a-şi achiziţiona tichete pentru meciul cu Galatasaray Istanbul, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

12 afișări
Imaginea articolului Steliştii au dat năvală la biletele pentru meciul cu Galatasaray

Steliştii au dat năvală la biletele pentru meciul cu Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

Organizatorii au pregătit un cordon de forţe de ordine, format din jandarmi şi angajaţi ai unei firme de pază, care lăsau să se aşeze la cozi doar câte aproximativ 60 de persoane, pentru a preîntâmpina îmbulzeala. Pe măsură ce aceştia cumpărau bilete, erau lăsaţi şi alţi suporteri să vină la case.

Din cauza căldurii şi a aglomeraţiei, unui tânăr i s-a făcut rău şi a leşinat. O ambulanţă a sosit la stadion, fanul a primit îngrijiri medicale, apoi s-a aşezat la rând. După ce şi-a luat bilet, suportrul stelist a mers din nou la medicii de pe ambulanţă, pentru un nou control medical.

FC Steaua a vândut, de luni până miercuri inclusiv, 11.500 de bilete pentru meciul cu Galatasaray Istanbul. În primele trei zile, au fost vândute bilete doar pentru abonaţi, care au avut rezervare şi reducere.

De joi, cele aproximativ 11.500 de bilete rămase au fost puse în vânzare la liber. Cel mai probabil, meciul cu Galatasaray se va disputa cu casa închisă, FC Steaua urmând să obţină din încasări aproximativ 500.000 de euro.

Un bilet la meciul Steaua - Galatasaray Istanbul, care va avea loc miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, costă între 25 şi 500 de lei.

Preţurile biletelor sunt următoarele: 25 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna a doua, 100 de lei la tribuna întâi, 200 de lei la tribuna zero şi 500 de lei la fotolii. O persoană are dreptul de a achiziţiona maximum patru bilete pe baza unuia dintre următoarele acte: BI, CI, paşaport sau permis de conducere, iar pentru copiii sub 14 ani, certificat de naştere.

La Istanbul, Steaua şi Galatasaray au terminat la egalitate, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici