Steliştii au sărbătorit cu suporterii în Piaţa Universităţii calificarea în 16-imile Ligii Europa - GALERIE FOTO

Jucătorii echipei Steaua au sărbătorit, alături de suporteri, în Piaţa Universităţii, calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa, după ce formaţia bucureşteană a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), cu formaţia cipriotă AEK Larnaca, în ultima etapă a Grupei J.

792 afișări
Imaginea articolului Steliştii au sărbătorit cu suporterii în Piaţa Universităţii calificarea în 16-imile Ligii Europa - GALERIE FOTO

Steliştii au sărbătorit cu suporterii în Piaţa Universităţii calificarea în 16-imile Ligii Europa (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Fanii au început să se strângă în Piaţa Universităţii după aproximativ o jumătate de oră de la finalul partidei de pe Arena Naţională, circulaţia fiind oprită în sensul de mers spre Piaţa Romană.

Autocarul cu jucătorii Stelei a ajuns în piaţă la ora 00.50, fotbaliştii coborând din autocar şi bucurându-se alături de fani. Jucătorii au cântat împreună cu fanii şi au scandat împotriva echipelor rivale din Bucureşti. Şi antrenorul Ilie Stan a coborât din autocar, pentru a sărbători alături de fani.

VEZI GALERIA FOTO

Jucătorii Stelei au continuat să cânte şi scandeze la microfonul autocarului.

Autocarul Stelei a părăsit zona după aproximativ un sfert de oră de la sosirea în piaţă. Cei aproximativ 2.000 de suporteri prezenţi au mulţumit echipei pentru performanţa obţinută şi au început şi ei să plece.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în 16-imile de finală ale Ligii Europa, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), cu formaţia cipriotă AEK Larnaca, în ultima etapă a Grupei J, iar Maccabi Haifa a fost învinsă de Schalke 04, cu scorul de 3-0. Golurile steliştilor au fost marcate de Rusescu '55 din penalti şi Nikolici '70, '85, în timp ce pentru ciprioţi a înscris Gorka Pintado, în minutul 61.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici