Steliştii, impresionaţi de metodele lui Reghecampf. Pârvulescu: Nu am mai făcut astfel de antrenamente

Fundaşul echipei Steaua Bucureşti, Paul Pârvulescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută în Austria, că programul este foarte frumos, precizând că nu a mai făcut astfel de antrenamente.

249 afișări
Imaginea articolului Steliştii, impresionaţi de metodele lui  Reghecampf. Pârvulescu: Nu am mai făcut astfel de antrenamente

Paul Pârvulescu (Imagine: Alexandru Solomon / MediafaxFoto)

"Suntem abia la început. Mai avem încă o săptămână din primul cantonament, după care vor veni alte două. Partea bună este aceea că lucrăm în fiecare zi diferit. Programul este unul foarte frumos, chiar dacă avem trei antrenamente pe zi. Nu am mai făcut niciodată astfel de antrenamente. Faptul că şi antrenorul se pregăteşte cu noi reprezintă un exemplu foarte bun. A fost un fotbalist foarte bun, care a jucat la echipa naţională şi ne dorim cu toţii să ajungem la nivelul la care a fost dânsul. Ca antrenor, a demonstrat, la echipele la care a fost, că este foarte bun şi a făcut rezultate neaşteptate", a spus Pârvulescu, informează site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea.

Jucătorul stelist a afirmat că nu-l interesează achiziţiile celorlalte formaţii din Liga I: "Nu mă interesează transferurile făcute de alte echipe, ci doar jucătorii care vin la Steaua. Îmi place mult Wesley, dar nu ştiu ce va face. Este problema lui unde se transferă. În ceea ce-l priveşte pe Chiricheş, sunt sigur că se va întâmpla ceea ce va dori Dumnezeu. El este un fotbalist foarte bun şi va progresa indiferent dacă pleacă sau rămâne la Steaua. Deocamdată nu am timp să mă gândesc la echipa naţională, fiindcă trebuie să demonstrez la Steaua. Dacă voi reuşi acest lucru, probabil că va veni şi o convocare pentru mine", a precizat Pârvulescu.

Paul Pârvulescu a menţionat că Germania şi Spania sunt favoritele sale la cucericea titlului european: "La Euro-2012 ţin cu Germania, care este favorită la câştigarea trofeului, alături de Spania. Fotbalul este, însă, imprevizibil şi tocmai de aceea este cel mai iubit sport de echipă".

Steaua Bucureşti se află într-un stagiu de pregătire în Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici