Steliştii merg cu bicicletele la antrenamente

Componenţii echipei Steaua, care au început pregătirile la Oliva Nova (Spania), în primul stagiu al acestei ierni, se deplasează spre terenul de antrenament şi înapoi la hotel cu bicicletele.

1 afișare
Imaginea articolului Steliştii merg cu bicicletele la antrenamente

Foto: www.steauafc.com

Jucătorii Stelei au ajuns miercuri în localitatea spaniolă, după un drum de trei ore şi jumătate cu avionul până la Valencia, urmat de un drum cu autocarul până la Oliva Nova, situată la 80 km de aeroport, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Primul antrenament pe 2008 al Stelei a avut loc miercuri, şedinţa de pregătire constând în alergări, exerciţii simple cu mingea şi stretching. Atât la plecarea spre terenul de antrenament, cât şi la întoarcere, toţi membrii delegaţiei s-au deplasat cu bicicletele, aflate la mare căutare în localitatea spaniolă.

Steliştii vor disputa un singur meci amical în acest stagiu, pe 17 sau 18 ianuarie, cu Wisla Cracovia. Întoarcerea în ţară este programată pentru 19 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici