Steve McClaren: Steaua nu trebuie subestimată, pentru că altfel am putea avea probleme

Antrenorul echipei Twente Enschede, Steve McClaren, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Steaua nu trebuie subestimată în meciul de joi din manşa a doua a 16-imilor Ligii Europa, în caz contrar formaţia sa putând avea probleme, informează site-ul oficial al grupării olandeze.

212 afișări
Imaginea articolului Steve McClaren: Steaua nu trebuie subestimată, pentru că altfel am putea avea probleme

Steve McClaren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Orice se poate întâmpla în fotbal. Este un cu totul alt meci. Am câştigat la Bucureşti, este adevărat, dar un gol înscris repede de Steaua poate schimba complet situaţia. Steaua a arătat în tur că poate fi periculoasă, este o echipă bună care poate crea probleme. În prima parte a meciului de la Bucureşti, dar şi în final, am văzut multe lucruri bune la Steaua. Ne-au dat emoţii în câteva rânduri şi trebuie să ne asigurăm că nu vom avea probleme. Nu trebuie să-i subestimăm, vom încerca să marcăm, vom juca pe atac, nu îi vom lăsa pe ei să ne pună sub presiune. Dacă subestimăm Steaua, vom avea necazuri", a spus McClaren.

Atacantul Luuk de Jong a afirmat că echipa sa va încerca să se impună şi de această dată. "Când jucăm acasă, ne gândim întotdeauna la victorie. Faptul că am învins la Bucureşti nu ne va face să ne culcăm pe o ureche. Vrem să ne calificăm fără emoţii. Meciurile europene sunt speciale, e un nivel ridicat", a adăugat de Jong.

Pentru partida de joi Steve McClaren nu se va putea baza pe Nicky Kuiper, Wesley Verhoek şi Denny Landzaat, în timp ce Dwight Tiendalli este refăcut şi apt
de joc.

Conform site-ului oficial al FC Twente, până acum s-au vândut 26.000 de bilete pentru meciul cu Steaua. Stadionul De Grolsch Veste din Enschede are
o capacitate de 30.000 de locuri.

Steaua a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia olandeză Twente Enschede, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, disputată pe Arena Naţională. Returul va avea loc joi, de la ora 20.00, la Enschede, şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici