Stevens îl va înlocui pe Adriaanse pe banca tehnică a echipei Red Bull Salzburg

Tehnicianul olandez Huub Stevens, care a părăsit banca tehnică a formaţiei PSV Eindhoven în luna ianuarie, îl va înlocui în postul de antrenor principal al formaţiei Red Bull Salzburg pe compatriotul său Co Adriaanse, din sezonul viitor, informează clubul austriac, citat de AFP.

1 afișare

Stevens, în vârstă de 55 de ani, a fost numit antrenor primcipal al formaţiei din Eindhoven în vara anului trecut, dar a părăsit acest post după doar câteva luni din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

Conducătorii grupării din Salzburg au anunţat, la începutul lunii aprilie, că nu îi vor prelungi contractul tehnicianului Adriaanse din cauza diferenţelor de opinie dintre club şi tehnicianul olandez, chiar dacă echipa se află pe primul loc al clasamentului austriac, la zece puncte de Rapid Viena, cu şase etape până la finalul campionatului.

Co Adriaanse, care a fost cel mai bun antrenor al campionatului portughez în 2006, atunci când a câştigat Cupa şi Campionatul cu FC Porto, se află la conducerea tehnică a echipei din Salzburg din vara anului 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici