Stoica: Meciul cu Oţelul reprezintă unul dintre ultimele hopuri din acest campionat

Antrenorul principal al echipei Gloria Buzău, Ştefan Stoica, a declarat, marţi, că partida cu Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I, reprezintă unul dintre ultimele "hopuri" pe care formaţia sa îl mai are de trecut în această ediţie de campionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

12 afișări
Imaginea articolului Stoica: Meciul cu Oţelul reprezintă unul dintre ultimele hopuri din acest campionat

Stoica: Meciul cu Oţelul reprezintă unul dintre ultimele hopuri din acest campionat (Imagine: Mediafax Foto)

"Meciul cu Oţelul reprezintă unul din ultimele hopuri pe care le mai avem de trecut până la finalul campionatului. Victoria de la Cluj ne-a adus un moral extraordionar şi a venit ca un pansament după ceea ce ni s-a întâmplat în Cupa României. Îmi este teamă doar de oboseala copiilor mei, ne-am întors luni de la Cluj şi nu prea am avut timp să facem o recuperare completă. Dar mizez pe ambiţia lor, ştiu şi ei că de meciul cu Oţelul depinde să-şi uşureze situaţia", a spus Stoica.

Mijlocaşul Gabriel Paraschiv este de părere că Oţelul Galaţi trebuie să câştige partida de la Buzău, pentru ca gruparea moldavă să fie sigură de rămânerea în Liga I. "Ne aşteaptă un meci foarte important la Buzău. Trebuie să câştigăm pentru a fi siguri că nu avem probleme cu retrogradarea. În plus, trebuie să ne revanşăm faţă de ruşinea păţită în tur. Buzăul, o echipă nou-promovată, ne-a bătut după ce ne-a condus cu 3-0. Va fi însă greu pentru că avem destul de multe absenţe iar jucătorii trebuie să îşi revină şi psihic după confruntarea cu Steaua", a spus Paraschiv.

Gloria Buzău - Oţelul Galaţi, miercuri, ora 16.45, TVR 1

Palmares: 3 1 1 1 3-3

Primul meci: 0-1, la Galaţi, la 16 noiembrie 1986

În tur: 3-2

Echipe probabile:

Gloria Buzău 32. Mincă - 18. Nejneru, 23. Ninu, 6. Tudose, 26. Eze - 8. Paleacu, 15. Vlaicu, 20. Cl. Ionescu, 9. Ioviţă - 21. Simion, 99. Nunes

Rezerve: 71. Barbu, 5. Doicaru, 11. Al. Stoica, 13. Gheorghiţă, 14. Bicfalvi, 17. Guda, 27. Filip

Absenţi: Jozici (suspendat), Vigariu, Şuleap (accidentaţi)

Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 18. Costin, 31. Jelev, 3. Nogo, 15. Sălăgean - 19. D.Stan, 10. Paraschiv, 5. Ionescu, 9. Viglianti, 23. Deac - 27. Jula. Antrenor: Petre Grigoraş.

Rezerve: 1. Gribauskas, 2. Cojoc, 8. Labukas, 6. Iorga, 14. Silviu Ilie, 24. Avram, 7. Elek.

Indisponibili Sârghi, Brujan, Giurgiu, Gado, Szekely(accidentaţi)

Partida va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Alexadru Tudor şi ajutat la cele două linii de Bela Szoke şi Dan Roşu, în timp ce Radu Petrescu va fi rezervă. Observatorii partidei vor fi Nicolae Dobrescu şi Gheorghe Moise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici