Stoica nu se teme că Dan Petrescu ar putea pleca la Steaua

Preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, vineri, la Sport.ro, că nu îi este teamă de faptul că antrenorul Dan Petrescu ar putea da curs unei eventuale oferte de la FC Steaua, deoarece tehnicianul formaţiei ialomiţene îşi va respecta contractul.

2 afișări
Imaginea articolului Stoica nu se teme că Dan Petrescu ar putea pleca la Steaua

Stoica nu se teme că Dan Petrescu ar putea pleca la Steaua

"Rămâne ca Pedrazzini să demonstreze dacă va fi o soluţie bună sau proastă. N-am de unde să ştiu. Dan Petrescu are, ca şi mine, contract de trei ani la Urziceni şi îl va respecta, nu-mi e teamă că ar putea pleca. Nu numai la Steaua, nicăieri. Nu cred că-i va propune nimeni lui Dan Petrescu să vină la Steaua", a spus Stoica.

Fostul manager general al FC Steaua a afirmat că nu l-a contactat în trecut pe Massimo Pedrazzini pentru a-l aduce antrenor principal la Steaua. "Eu am propus doi antrenori la Steaua: Walter Zenga şi Oleg Protasov. La plecarea forţată a lui Walter, i-am propus lui Pedrazzini împreună cu patronul să rămână antrenor principal, dar numai în ideea ca Walter să se întoarcă. I-am zis lui Zenga să ţină telefonul deschis, iar după refuzurile lui Hagi şi Dan Petrescu a venit şi refuzul lui Walter. Eu nu m-am gândit niciodată la Pedrazzini la altceva în afară de secund, bun, e adevărat, dar secund", a comentat el.

Fostul secund al lui Gheorghe Hagi, Massimo Pedrazzini, a devenit antrenor interimar la Steaua, pe care o va conduce la următoarele meciuri, cel puţin până la partida cu Arsenal Londra din grupa H a Ligii Campionilor, de la 2 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici