Stoica: Selecţionerul trebuia să explice de ce l-a convocat pe Florescu, nu să plece în vacanţă

Fostul manager general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu se va alătura "corului" de contestatari ai selecţionerului Răzvan Lucescu, dar a precizat că antrenorul trebuie să dea explicaţii de ce îl tot convoacă pe mijlocaşul George Florescu.

22 afișări
Imaginea articolului Stoica: Selecţionerul trebuia să explice de ce l-a convocat pe Florescu, nu să plece în vacanţă

Stoica: Selecţionerul trebuia să explice de ce l-a convocat pe Florescu, nu să plece în vacanţă (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Ar trebui să explice prezenţa lui Florescu, care a jucat la echipe modeste, la Universitatea Cluj, în Divizia B, la Şerif Tiraspol, la Midtjylland în Danemarca, Torpedo Moscova, iar acum la Alania Vladikavkaz, unde din 19 partide a evoluat în 12, deci nu este un senator de drept printre titulari. În cele 12 meciuri a marcat două goluri, unul din 11 metri şi unul în proprie poartă. În afară de dezinvoltura cu care vorbeşte cu presa nu a venit cu nimic în plus", a spus Stoica.

Mihai Stoica a afirmat că selecţionerul este o persoană care munceşte foarte mult, dar din păcate el are probleme în a selecţiona jucători de valoare. "Răzvan a urmărit în detaliu tot ce s-a întâmplat în fotbalul românesc. Din păcate, selecţionerul are probleme, iar eu nu mă voi alătura corului de contestatari. Îl critic pentru că după acestere rezultate foarte modeste cu două naţionale modeste a ales să plece să se relaxeze în loc să explice ce s-a întâmplat, pentru că are ce explica. Răzvan este un selecţioner «workaholic»", a spus Stoica.

Selecţionerul Răzvan Lucescu a plecat imediat după meciul României de la Minsk, disputat cu Belarus, în vacanţă în străinătate şi va reveni luni, potrivit ofiţerului de presă al Federaţiei Române de Fotbal, Paul Zaharia.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată marţi, la Minsk, în compania selecţionatei Belarusului, în al doilea meci din cadrul Grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012. În prima partidă din grupă, disputată vineri, România a remizat, de asemenea, scor 1-1, în compania selecţionatei Albaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici