Stoican: Sincer şi realist cei de la Steaua merită să câştige campionatul. Sunt cei mai buni

Tehnicianul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat joi seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua, scor 2-5, din semifinalele Cupa României, că elevii lui Laurenţiu Reghecampf au fost mai buni şi că steliştii merită să câştige campionatul.

262 afișări
Imaginea articolului Stoican: Sincer şi realist cei de la Steaua merită să câştige campionatul. Sunt cei mai buni

Flavius Stoican (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"O seară tristă pentru noi, pentru că nu am reuşit să scoatem un scor favorabil. Am primit gol la fiecare situaţie a Stelei. Azi am întâlnit un adversar mai bun decât noi, trebuie să fim realişti. Nu spun că nu au avut şi şansă, dar ea ţine cu ăia mai buni. Steaua a avut situaţii, nu ocazii, asta mă doare. Noi ratăm, ei marchează. Diferenţă mare nu este, dar azi au fost mai buni. Sincer şi realist merită să câştige campionatul, sunt cei mai buni", a spus Stoican.

El consideră că încă nu este decisă calificarea în finala Cupei României. "Nu este terminată calificarea, dar va fi foarte dificil. Niciodată să nu spui niciodată. E greu să digeri. Steaua a eliminat pe Ajax când nimeni nu se aştepta şi noi sperăm. Niciun meci nu seamănă cu altul", a afirmat tehnicianul.

Stoican a menţionat că nu poate să fie supărat pe vreun jucător "că n-a vrut, pentru că au vrut". "Dar au întâlnit şi un adversar cu multă şansă. Azi mi-am dat seama cât îmi lipsesc Thicot, Matei şi Cătălin Munteanu. Rotariu o să ajungă un fotbalist mare, dar trebuie să fie bărbat şi să-şi asume greşelile", a spus antrenorul echipei Dinamo.

Flavius Stoican a precizat că dinamoviştii au făcut prea multe greşeli individuale. "Am luat nişte goluri de sus de undeva. Când iei gol din centrare, poţi să fii închis şi cu lacăt, când iei gol dintr-o deviere, poţi să fii strâns şi cu sârmă ghimpată. Toată lumea vrea spectacol, dar am făcut prea multe greşeli individuale", a declarat el.

Rotariu: Ne-a bătut o echipă mare, bună, dar cu noroc

Fotbalistul formaţiei Dinamo, Dorin Rotariu, a declarat joi seară, după meciul cu Steaua, pierdut cu scorul de 2-5, în prima manşă a semifinalelor Cupei României, că el şi colegii săi au fost învinşi de "o echipă mare, bună, dar cu noroc".

"Am luat goluri copilăreşti, jumătate din ele nu au fost gândite. Acum ne gândim la meciul de duminică, un meci foarte, foarte important. Sperăm să prindem o cupă europeană din campionat. Steaua este o echipă foarte bună, jucătorii au nişte automatisme. Este foarte greu să baţi o echipă precum Steaua, dar nu asta ne interesează. Noi ne uităm la noi şi trebuie să reparăm nişte greşeli. Felicit fanii că ne-au susţinut, sperăm să nu îi dezamăgim la final, că atunci contează. Este bine să trecem peste acest meci. Atunci eşti jucător mare, când treci peste momentele grele. Ne-a bătut o echipă mare, bună, dar cu noroc", a declarat Rotariu la Sport.ro.

Formaţia Steaua a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 5-2 (4-1), echipa Dinamo, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana. Golurile au fost marcate de Latovlevici '22, Varela '39, Chipciu '43, Tănase '45+2, Keşeru '76 pentru Steaua, respectiv Rotariu '32, V. Lazăr '53 pentru Dinamo.

Returul semifinalei dintre Steaua şi Dinamo va avea loc în data de 17 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici