Stoican: Steaua este favorită în derbi, dar şi noi am fost cu Viitorul

Antrenorul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, luni, că Steaua este favorită în partida directă, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, însă a precizat că şi formaţia sa a pornit cu prima şansă în meciul cu Viitorul Constanţa, însă nu a reuşit să obţină nici măcar o remiză.

108 afișări
Imaginea articolului Stoican: Steaua este favorită în derbi, dar şi noi am fost cu Viitorul

Flavius Stoican (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"După calculul hârtiei, Steaua este favorită în acest meci, dar ca şi noi, care am plecat ca favoriţi în meciul cu Viitorul şi nu am reuşit să scoatem niciun punct, aşa putem şi noi, când nu plecăm favoriţi în acest derbi, să reuşim multe. Dar concret vorbind, Steaua este o echipă care nu a pierdut în acest campionat, care are jucători valoroşi, dar la fel de adevărat este că nu putem să-i considerăm dinainte câştigători. Sunt convins că vor avea probleme în ceea ce priveşte victoria de pe teren propriu împotriva noastră", a spus Stoican.

Flavius Stoican nu este de acord cu fostul atacant Claudiu Niculescu, care a afirmat că mai importantă ar fi accederea în finala Cupei României. "Fiecare meci este important, mai ales când întâlnim un adversar ca Steaua. Este un derbi al României, sunt convins că o să avem o altă faţă comparativ cu meciul trecut. Sunt convins că o să fie un meci deschis oricărui rezultat şi va fi un spectacol frumos", a completat Stoican.

Tehnicianul dinamovist a precizat că jucătorii săi trebuie să treacă mai repede peste înfrângerea cu Viitorul, deoarece urmează derbiul cu Steaua. "Am dormit cam greu, dar asta este. Trebuie să privim înainte. Am pierdut un meci pe care l-am avut în mână. Păcat de acele greşeli omeneşti. Am analizat meciul, pentru că indiferent cât aş vrea să trec mai repede peste acest eşec, mi-este destul de greu. Nimănui nu îi convine că am pierdut, mai ales jucătorilor, pentru că am fost susţinuţi de un public minunat. Trebuie să trecem peste aceste momente, pentru că urmează o partidă dificilă şi sunt convins că o să avem o altă faţă la acest meci. Acum suntem în urcare, pentru că fiecare echipă trece prin astfel de momente. Sunt convins că vom reuşi cu răbdare şi multă muncă", a subliniat Stoican.

Flavius Stoican a început luni, la Casa Fotbalului, alături de alţi 25 de tehnicieni, cursurile pentru obţinerea licenţei UEFA Pro de antrenor. Printre antrenorii care urmează acest curs se află Claudiu Niculescu, Adrian Iencsi, Alexandru Tăbârcă, Constantin Schumacher, Valentin Sinescu, Pavel Pelici, Eugen Trică, Anton Petrea, Adrian Szabo şi Gabriel Manu.

Derbiul Steaua - Dinamo din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici