Stoichiţă: Am făcut două goluri cadou

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, joi, la Sport.ro la finalul meciului cu Fenerbahce, că formaţia "roş-albastră" a pierdut meciul cu gruparea turcă din cauza greşelilor individuale şi a acuzat lista de jucători trimisă la UEFA de fostul tehnician, Cristiano Bergodi.

6 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Am făcut două goluri cadou

Stoichiţă: Am făcut două goluri cadou (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Am făcut prea multe greşeli individuale în acest meci care ne-au costat. Două goluri le-am oferit cadou. La nivelul ăsta orice greşeală la mijlocul terenul contează foarte mult. Ne lipsesc şi doi jucători importanţi de la centrul terenului, jucători care nu sunt pe lista UEFA, dar nu vreau să intru în mai multe detalii. Am jucat destul de bine şi ţin să-i felicit pe jucători pentru acţiunile pe care le-au făcut, pentru posesia pe care au avut-o", a spus Stoichiţă.

Antrenorul consideră că Steaua a făcut un meci bun la Istanbul şi a fost egala echipei Fenerbahce, în ciuda scorului de 1-3.

"Eu zic că în seara asta am fost egalii lui Fenerbahce, fără greşelile individuale pe care le-am făcut. Cred că am pierdut destul de nemeritat. Am avut şi câteva ocazii bune de a marca, în seara asta meritam mai mult decât atât. Noi ne vom juca şansele până la capăt în Liga Europa", a mai spus el.

Stoichiţă a lăudat formaţia Fenerbahce, despre care a spus că ar merita să joace în Liga Campionilor.

"Diferenţa dintre noi şi alte echipe e făcută de achiziţiile acestora. Ei îl au pe Roberto Carlos în lot, diferenţa e legată de bani. Eu cred că Fenerbahce nu este o echipă de Liga Europa, ar avea loc să joace în Liga Campionilor", a precizat el.

Tehnicianul a menţionat că Steaua va merge să câştige meciul de la Tiraspol, în compania grupării Şerif.

"Şerif Tiraspol este surpriza plăcută a acestei grupe. Noi ne vom duce la Tiraspol să câştigăm. Mai avem două meciuri şi vrem să scoatem maxim din ele", a explicat Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă le-a transmis jucătorilor stelişti să uite înfrângerea cu Fenerbahce.

"Le-am spus la vestiare să uite ce a fost în seara asta. Vine campionatul, o competiţie în care avem şanse. De luni începe din nou lupta în campionat", a concluzionat el.

Formaţia Steaua Bucureşti a pierdut, cu scorul de 1-3 (1-1), meciul susţinut, joi, în deplasare, în compania echipei turce Fenerbahce Istanbul, în etapa a patra a grupei H a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici