Stoichiţă: Am luat un punct, dar rămâne un gust amar pentru că nu am jucat cum trebuia

Antrenorul formaţiei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, vineri, că meciul cu Pandurii Târgu Jiu, încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a XXIV-a a Ligii I, i-a lăsat un gust amar, chiar dacă echipa sa a obţinut un punct în deplasare.

17 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Am luat un punct, dar rămâne un gust amar pentru că nu am jucat cum trebuia

Stoichiţă: Am luat un punct, dar rămâne un gust amar pentru că nu am jucat cum trebuia (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Am început bine, dar apoi ne-am retras. Fundaşii şi-au făcut jocul, au ţinut echipa adversă departe de poartă. În apărare nu am avut probleme, în schimb când am avut mingea.... Am pregătit ceva şi a ieşit altceva. Au fost foarte multe greşeli tehnice, nu-mi dau seama ce se întâmplă. Daca vrei să iei titlul, trebuie să iei toate punctele. Pentru mine este o jumătate de pas, nu un pas întreg, rămâne un gust amar pentru că nu am dezvoltat jocul cum ar fi trebuit. Nu a câştigat nimeni nimic, un punct pentru noi nu este nimic", a spus tehnicianul Stelei în conferinţa de presă de după meci.

Referitor la eliminarea jucătorului Ovidiu Petre, care a primit direct cartonaşul roşu după ce a faultat un adversar, Stoichiţă a spus: "A fost un atac întârziat, nu s-a întâmplat nimic cu jucătorul respectiv".

Întrebat dacă apreciază că echipa Pandurii are şanse să evite retrogradarea, Stoichiţă a răspuns: "Da, echipa Pandurii are şanse în continuare de a evita retrogradarea, şansa celor de la Pandurii este venirea lui Sorin Cârţu, care este un antrenor foarte bun. În meciul din această seară, ei au jucat bine, au închis, şi-au făcut treaba".

Echipa Steaua Bucureşti a remizat, vineri, scor 0-0, cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-o partidă disputată în deplasare, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici