Stoichiţă: Greşelile individuale ne-au condus la rezultatul de 2-2

Tehnicianul echipei Astra Ploieşti, Mihai Stoichiţă, a declarat, sâmbătă, după remiza cu Universitatea Craiova, scor 2-2, că rezultatele individuale ale jucătorilor săi au dus la acest rezultat.

16 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Greşelile individuale ne-au condus la rezultatul de 2-2

Stoichiţă: Greşelile individuale ne-au condus la rezultatul de 2-2 (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Din păcate greşelile individuale ne-au condus la acest rezultat. În opinia mea, cred că am pierdut două puncte. În prima repriză adversarii au avut un şut pe poartă din care au şi marcat. Noi jucăm destul de bine, dar ne lovim de lipsa de concentare. Acum obiectivul nostru este să scoatem contra Brăneştiului din punctele irosite până acum", a spus Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă a precizat că a vrut să îl schimbe pe Nogo la pauză, după ce jucătorul a greşit la golul de 0-1. "Dar m-am gândit să nu îl distrug ca jucător. De fapt, noi cu greşelile noastre i-am readus pe cei de la Craiova în joc. După părerea mea cred că am dominat 75 la sută din joc, dar suferim la finalizare. N-am avut emoţii nici când ne-au condus craiovenii, ştiam că vom marca şi noi şi am încercat să fac schimbări ofensive", a adăugat tehnicianul.

Stoichiţă consideră că Fatai are calităţi "fantastice": "În continuare o parte din forţa noastră ofensivă stă în el".

În ceea pe priveşte jucătorii Astrei care au ratat partida cu Universitatea Craiova, Mihai Stoichiţă a spus că Strătilă s-a accidentat la antrenament, Bornosuzov va face luni infiltraţii în coloană pentru problemele pe care le are, iar Mihalcea nu a fost oprit în lot.

Stoichiţă a declarat că deocamdată nicun fotbalist de la Unirea Urziceni nu a semnat cu Astra. "Vorbim de joi încolo. Deocamdată n-a semnat nimeni cu Astra. Îmi pare rău că a plecat Roni Levi, pe care îl condsider un antrenor bun", a menţionat antrenorul echipei Astra.

Mihai Stoichiţă s-a simţit rău, vineri seară, el având o criză de stomac. "Din păcate nici eu nu sunt în cea mai bună formă, dar nu puteam să risc, să nu fiu pe banca echipei mele la meci", a spus tehnicianul.

Formaţia Astra Ploieşti a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a V-a a Ligii I. Golurile au fost înscrise de Popara '38 şi Rohat '66 (penalti) pentru Astra, respectiv Alexandru Piţurcă '29 şi Ciucă '75 pentru Universitatea Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici