Stoichiţă: Jucătorii au evoluat şi pentru mine, probabil ştiu ce este în sufletul meu

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, le-a mulţumit, miercuri, jucătorilor săi pentru prestaţia din partida cu Astra Ploieşti, spunând că probabil au jucat şi pentru el, deoarece ştiau ce este în sufletul său, din cauza plecării de la Steaua.

51 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Jucătorii au evoluat şi pentru mine, probabil ştiu ce este în sufletul meu

Stoichiţă: Jucătorii au evoluat şi pentru mine, probabil ştiu ce este în sufletul meu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"A fost un meci bun, în care am fost de multe ori peste Astra. Îmi pare bine pentru băieţi, pe care îi felicit pentru caracterul lor şi pentru că au arătat că au trecut peste săptămâna care a urmat eşecului de la Alba Iulia. Cred că jucătorii au evoluat şi pentru mine în această seară, pentru că probabil ştiu ce este în sufletul meu. Mă doare că nu o să mai fiu la Steaua. Mor de fiecare dată câte puţin când plec de la Steaua", a spus Stoichiţă după meci.

Stoichiţă a adăugat că, în opinia sa, nu mai sunt şanse ca Steaua să câştige titlul, dar că unii jucători încă mai cred în posibilitatea formaţiei bucureştene de a câştiga campionatul. "Ne facem datoria până la capăt şi aşteptăm să vedem ce va fi în ultimele etape. Şanse la titlu nu mai sunt, ne batem pentru locul doi. Mă bucur însă că sunt jucători care încă mai cred în şansele la titlu, dar eu de felul meu sunt realist", a spus antrenorul stelist.

Tehnicianul a mai spus că le urează succes jucătorilor de la Steaua în viitor şi că nu îi este ruşine să antreneze "oriunde". "Le urez mult succes, multă baftă după perioada aceasta în care am fost aici. Nu vedeţi că s-a făcut deja conducerea tehnică. Nu mi-e ruşine să antrenez oriunde. Becali a fost aplaudat (n.r. - de suporterii prezenţi la meci) datorită jocului Stelei şi pentru că Steaua reprezintă ceva în fotbalul românesc", a mai spus Stoichiţă.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Astra Ploieşti, într-un meci disputat la Buzău, în cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici