Stoichiţă: Mulţi ne vedeau nişte outsideri şi am demonstrat că nu suntem

Antrenorul formaţiei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că au fost mulţi specialişti care dădeau echipa sa drept un outsider, însă, în urma victoriei din partida cu FC Timişoara, scor 1-0 (0-0), jucătorii săi au demonstrat că nu este deloc aşa.

16 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Mulţi ne vedeau nişte outsideri şi am demonstrat că nu suntem

Stoichiţă: Mulţi ne vedeau nişte outsideri şi am demonstrat că nu suntem (Imagine: Sebastian Sascău/Mediafax Foto)

"Vreau să felicit ambele echipe pentru o propagandă extraordinară făcută fotbalului. A fost un joc cu ritm, cu agresivitate în sensul bun al cuvântului, iar inexactitatea Timişoarei şi tenacitatea Stelei a dus la golul nostru. Am făcut un joc tare bun şi vreau să-mi felicit încă o dată jucătorii pentru atitudine şi inteligenţă. Este foarte important că am câştigat. Mulţi ne vedeau nişte outsideri şi am demonstrat că nu suntem. Am făcut un presing agresiv, e adevărat nu am avut multe realizări în atac, au fost multe faze de poartă pe care nu le-am concretizat", a spus Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă a precizat că îşi doreşte o concentrare şi o mai mare atenţie în abordarea acţiunilor ofensive.

"Ovidiu Petre nu este o surpiză pentru mine, pentru că e un jucător pe care îl ştiu de când era mic. Vreau o mai mare concentrare şi o mai multă atenţie la fazele ofensive din partea jucătorilor", a menţionat Stoichiţă.

Întrebat dacă victoria de la Timişoara îi dă speranţe pentru meciul de la Istanbul, cu Fenerbahce, Stoichiţă a răspuns: "Nu victoria îmi dă speranţe pentru jocul de la Fenerbahce, ci jocul echipei. Orice fel de rezultat este pozitiv la Istanbul, chiar şi un rezultat egal. Sunt convins că publicul de la Istanbul va pune presiune foarte mare, va fi un fanatism al lor. Eu le-am spus jucătorilor mei să fie precum o mână de voinici ar bate o trupă de otomani".

Stoichiţă a susţinut că şi-ar dori şi pe stadionul Steaua o atmosferă orecum cea de la Timişoara. "Estre o luptă frumoasă pentru titlu, din care Timişoara nu a ieşit, pentru că este un campionat frumos şi echilibrat. Felicit publicul timişorean pentru atmosfera creată, mi-aş dori şi eu în Ghencea atmosfera asta, pentru că resimţim lipsa suporterilor", a mai spus antrenorul.

Tehnicianul grupării "roş-albastre" a precizat că este nedreaptă atitudinea suporterilor echipei FC Timişoara, care i-au cerut demisia antrenorului Ioan Ovidiu Sabău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Timişoara, în derbiul etapei a XII-a a Ligii I, gruparea bănăţeană aflându-se la primul eşec în campionat, în acest sezon, unicul gol al meciului fiind marcat de Romeo Surdu, în minutul '68.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici