Stoichiţă: Ne-am specializat să învingem pe final

Antrenorul Mihai Stoichiţă a declarat, după victoria Stelei, scor 2-1, cu Universitatea Craiova, că meciul de pe arena "Ion Oblemenco" a fost unul cu ocazii de gol pentru ambele echipe, dar elevii săi s-au specializat să câştige pe final.

20 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Ne-am specializat să învingem pe final

Stoichiţă: Ne-am specializat să învingem pe final (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"A fost un meci nebun. Am spus că o să fie care pe care. Universitatea Craiova a opus o rezistenţă extraordinară este o echipă robustă, însă noi ştim să gestionăm finalurile de joc. Au fost ocazii multe de ambele părţi, dar iată că ne-am specializat să batem pe final. Ştiam ce ne aşteaptă aici, o atmosferă teribilă, pentru că fanii Universităţii Craiova sunt pătimaşi şi nu cred că merită să rămână fără echipă. Felicit jucătorii şi trebuie să ne concentrăm pentru ultimul joc din campionat", a precizat tehnicianul stelist.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I. Golurile Stelei au fost marcate de Kapetanos '4 şi Szekely '90+2, în vreme ce reuşita gazdelor a fost semnată de Prepeliţă '15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici