Stoichiţă: Oricine spune că nu vrea să antreneze Steaua, minte

Tehnicianul Mihai Stoichiţă a declarat, marţi, la Sport.ro, că oricine spune că nu vrea să antreneze echipa Steaua, minte, apreciind că speră ca tehnicianul Ilie Dumitrescu să se răzgândească şi să revină la gruparea din Bulevardul Ghencea, informează www.prosport.ro.

15 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Oricine spune că nu vrea să antreneze Steaua, minte

Stoichiţă: Oricine spune că nu vrea să antreneze Steaua, minte (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Mă gândeam că Ilie va sta mult timp la Steaua, e un băiat admirabil. Cred că s-a pripit aseară. Sper să se răzgândească. Când te apuci de antrenorat, trebuie să îţi asumi toate riscurile şi să te încarci cu mult echilibru. Şi eu am avut probleme cu fanii, dar am încercat să mă echilibrez. Acum văd că lucrurile sunt mai complicate. Ilie nu trebuia să cedeze, orice ar fi strigat fanii. Nu poţi să transformi jucătorii Urziceniului într-o echipă combinativă în trei meciuri. Stilul Unirii, imprimat de Petrescu, e diferit faţă de al Stelei. Oricine spune că nu vrea să antreneze Steaua, minte. Nu e dificil deloc de lucrat cu Becali. E rândul altcuiva acum. Bănuiesc al cui, dar nu pot să spun", a declarat Stoichiţă la Sport.ro.

Antrenorul Ilie Dumitrescu a anunţat, luni seară, după remiza cu Astra Ploieşti, scor 1-1, că renunţă la funcţia de tehnician al echipei Steaua, precizând că nu poate să stea într-un loc în care un este dorit. Ilie Dumitrescu a preluat echipa Steaua la 11 august, în locul lui Victor Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici