Stoichiţă: Sper ca la Steaua să ajungă şi ceilalţi doi jucători pe care mi-i doresc

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, sâmbătă, la plecarea în Antalya, că pe lista de achiziţii a formaţiei bucureştene se mai află doi jucători, dintre care unul evoluează în campionatul din Cipru.

14 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Sper ca la Steaua să ajungă şi ceilalţi doi jucători pe care mi-i doresc

Stoichiţă: Sper ca la Steaua să ajungă şi ceilalţi doi jucători pe care mi-i doresc (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Dacă fraţii Karamyan vor semna astăzi, atunci probabil că luni vor ajunge în Antalya. Sper ca în zilele următoare să vină şi ceilalţi doi jucători pe care îi mai doresc la echipă. Astfel vom termina campania de achiziţii şi ne vom vedea de muncă. Există şi un jucător din Cipru pe listă, dar sunt mai multe soluţii. Ar putea veni cineva din Costa Rica, mă rog, avem mai multe filiere pe care am mers, dar acum trebuie să vedem care este cea optimă din toate punctele de vedere", a precizat Mihai Stoichiţă.

Publicaţia cipriotă Sigma a scris, sâmbătă, că fundaşul senegalez Gora Tall va fi împrumutat până în vară de clubul APOP/Kinyras la FC Steaua, în schimbul sumei de aproximativ 75.000 de euro.

Conform sursei citate, cele două cluburi au ajuns la un acord verbal pentru un împrumut la gruparea din Bulevardul Ghencea până la finalul acestui sezon, iar în cazul în care Steaua va dori să-l transfere definitiv, va trebui să achite o sumă în jurul a 175.000 de euro.

Gora Tall are 24 de ani, 1,90 metri şi 80 de kilograme, şi a mai jucat la echipe din Israel şi Portugalia. În acest sezon, a jucat în 22 de meciuri pentru APOP, reuşind să marcheze de 3 ori.

Tehnicianul Mihai Stoichiţă a precizat că în fotbalul internaţional fundaşii înalţi au devenit foarte importanţi: "În fotbalul internaţional a devenit un lucru necesar să ai fundaşi înalţi, pentru că multe meciuri sunt decise prin fazele fixe, iar o lovitură de cap poate deveni extrem de importantă. Jocul aerian este important în departajarea a două echipe sensibil egale ca valoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici