Stoichiţă: Sperăm măcar la locul doi

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, vineri, la Râmnicu Vâlcea, că formaţia "roş-albastră" va încerca să câştige fiecare meci până la sfârşitul campionatului sperând măcar la ocuparea poziţiei secunde în clasament.

13 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Sperăm măcar la locul doi

Stoichiţă: Sperăm măcar la locul doi (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Pentru a spera la câştigarea titlului trebuie să învingem în toate meciurile care au mai rămas de disputat. Noi vom încerca şi sperăm măcar la locul doi. Noi jucăm, ne batem în fiecare meci deşi recunosc că presiunea este foarte mare. Nu ne sperie nimeni dar respectăm fiecare adversar. Şi pe cei de la Unirea Alba Iulia îi respectăm, nu contează că sunt pe ultimul loc. De asta e şi frumos campionatul, fiecare echipă poate produce surprize, indiferent de poziţia pe care o ocupă în clasament", a spus Mihai Stoichiţă.

Steaua a efectuat, vineri, un antrenament la Râmnicu Vâlcea, pe Stadionul Municipal "Zăvoi", după care a plecat spre Alba Iulia, acolo unde sâmbătă întâlneşte formaţia Unirea, într-o partidă contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici