Stuttgarter Nachrichten: Meciul cu Unirea este cel mai important din ultimii ani

Cotidianul Stuttgarter Nachrichten a scris că meciul de miercuri cu echipa Unirea Urziceni, din etapa a VI-a, ultima a grupei G a Ligii Campionilor, este cel mai important din ultimii ani pentru formaţia VfB Stuttgart.

13 afișări
Imaginea articolului Stuttgarter Nachrichten: Meciul cu Unirea este cel mai important din ultimii ani

Stuttgarter Nachrichten: Meciul cu Unirea este cel mai important din ultimii ani (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Meciul cu Unirea Urziceni este foarte important, cel mai important din ultimii ani, de mulţi ani. Este finala grupei. Stuttgart nu are decât o variantă, să câştige. VfB nu are nicio victorie acasă în grupă, lucru care trebuie obligatoriu să se schimbe. Numai un succes ar aduce reconcilierea cu fanii supăraţi. E vorba de readucerea echipei la viaţă, e vorba de cel puţin cinci milioane de euro", a notat sursa citată.

Publicaţia Die Welt a titrat: "Frumuseţea urzicilor urâte". "Unirea Urziceni s-ar traduce prin urzicile unite. Toţi cei de la clubul din Urziceni locuiesc în Bucureşti, de la jucători până la conducători, mai mult, sediul clubului este tot în capitala României. Şi totuşi, ce e la Urziceni? În niciun caz trafic, spital sau hotel. E un oraş mic şi nu prea ospitalier, probleme de care Hamburg s-a lovit anul trecut. Capacitatea hotelului de acolo era foarte mică, aşa că jucătorii de la Hamburg au fost nevoiţi să stea câte trei în cameră. Creşterea clubului e incredibilă, acum şase ani juca în liga a treia, iar în sezonul trecut a câştigat titlul. Acasă intrarea e liberă, altfel cu greu ar fi mers cineva la stadionul din oraşul situat în inima Bărăganului. Graţie milioanelor lui Dumitru Bucşaru, jucători îndrăzneţi au fost ispitiţi în patria nimănui. Pentru a lucra cu Dan Petrescu, fosta vedetă de la Chelsea, pentru mulţi o altă ispită", a subliniat Die Welt.

Cotidianul Bild a precizat că "partida cu Urziceni e decisivă", prezentând 11-le probabil al echipei germane: Lehmann - Osorio, Tasci, Delpierre, Magnin - Rudy, Trasch, Elson, Hleb - Pogrebniak, Cacau. "Gross cere voinţă, forţă şi entuziasm. Numai cu trei puncte VfB poate ajunge în optimi. Managerul Horst Heldt face 40 de ani, va primi el cadou victoria cu Unirea?", a adăugat Bild.

Kicker vorbeşte despre "şansa mare pe care o are VfB de a ajunge în primăvara europeană". "Zilele turbulente par duse. Şvabii au şansa să ajungă în faza eliminatorie a Ligii Campionilor. E un start infernal pentru noul antrenor Christian Gross", a scris cotidianul german.

Partida VfB Stuttgart - Unirea Urziceni va avea loc miercuri, de la ora 21.45 (ora României), în ultima etapă (a şasea) a grupei G din Liga Campionilor. Pentru a se califica în optimile de finală, Unirea trebuie să nu piardă această dispută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici