Suedezii organizează prima cursă de motociclete electrice

  • Compania suedeză Cake organizează anul acesta prima cursă cu motociclete electrice
  • La cursă vor participa 16 piloţi din enduro, motocross, supercross şi mountain bike
  • Cursa a fost proiectată de pilotul enduro Robert Kvarnström care va concura şi el la cursă
66 afișări
Imaginea articolului Suedezii organizează prima cursă de motociclete electrice

Suedezii organizează prima cursă de motociclete electrice

Să faci o competiţie sportivă şi să protejezi şi planeta sună bine. Asta încearcă o companie din Suedia care pregăteşte prima competiţie cu motociclete electrice.

Din 2018 de când au lansat primele lor motociclete electrice, suedezii de la Cake au scos pe piaţă diferite modele potrivite pentru oraş. Însă nu au uitat de prima iubire: cele pentru drumuri accidentate sau de competiţie.

Anul acesta se vor întoarce pentru un eveniment inedit şi vor organiza primul motocross cu electrice. Modelul ales ajunge la o viteză maximă de 90 de km pe oră şi are o autonomie a bateriei de 3 ore.

La eveniment vor participa 16 dintre cei mai de succes piloţi din mai multe discipline: enduro, motocross, supercross şi mountain bike. Competiţia va avea loc în Gotland, cea mai mare insulă a Suediei.

Mai multe întreceri de acest gen vor avea loc de anul viitor în mai multe oraşe ale lumii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici